Laat jouw online potentieel groeien met ons Basis SEO pakket.

"Vindbaarheid verhogen, bezoekersaantallen groeien en online succes behalen met ons Basis SEO pakket"

google-mijn-bedrijf-afbeelding

Google mijn Bedrijfsprofiel management

Met Google Mijn Bedrijf-optimalisatie kun jij je bedrijf promoten in lokale zoekresultaten! Dit betekent dat je bedrijf beter zichtbaar is voor potentiële klanten in jouw omgeving en dat ze eerder geneigd zijn om bij jou te kopen. Bovendien kan het ook een positieve impact hebben op je online reputatie door positieve reviews te verzamelen. Google Mijn Bedrijf (GMB) is een gratis service van Google die bedrijven helpt hun online zichtbaarheid te verbeteren. Door een GMB-profiel aan te maken, kun jij je informatie delen, zoals contactgegevens, openingstijden, foto's en recensies. Hierdoor kunnen potentiële klanten gemakkelijk en snel informatie over jouw bedrijf vinden. Bovendien kan GMB ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt in de zoekresultaten van Google, waardoor het voor potentiële klanten gemakkelijker wordt om jou te vinden en contact met jou op te nemen. Het verzamelen van beoordelingen via GMB kan ook helpen de online reputatie van jouw bedrijf te verbeteren en meer lokale klanten aan te trekken. Wij managen voor jou het hele profiel en zorgen ervoor dat jouw GMB een lokale klantenmachine wordt!

"Een goed geoptimaliseerd
Google Mijn Bedrijfsprofiel levertvolgende week al resultaat op!"

voor-en-na-google-mijn-bedrijfsprofiel-optimalisatie

Google Mijn Bedrijf optimalisatie

Geef je bedrijf een boost in lokale zoekresultaten met Google Mijn Bedrijf-optimalisatie! Dit betekent dat uw bedrijf beter zichtbaar is voor potentiële klanten in jouw omgeving en dat ze eerder geneigd zijn om bij je te kopen. Daarnaast kan het ook een positieve impact hebben op je online reputatie door positieve reviews te verzamelen.

Lokale vindbaarheid is tegenwoordig erg belangrijk omdat steeds meer mensen online zoeken naar producten en diensten in hun buurt. Omdat je lokaal bent, kunnen potentiële klanten jouw bedrijf gemakkelijk vinden en is de kans groter dat ze bij je kopen. Bovendien kan het helpen een band met de lokale gemeenschap op te bouwen, wat kan leiden tot meer loyaliteit en herhalingsaankopen. Het optimaliseren van Google Mijn Bedrijf is een effectieve manier om uw bedrijf zichtbaar te maken voor de juiste mensen op het juiste moment en uw online groei te versnellen. Laat jouw GMB profiel er ook zo uitzien om meer vertrouwen van je potentiele klanten te krijgen.

On-page SEO update

On-page SEO is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en kan een grote impact hebben op de zichtbaarheid van een website in zoekmachines zoals Google. Als gevolg hiervan kan een recente update van de startpagina van een website een aanzienlijke invloed hebben op de prestaties van een site in zoekmachines.


Deze update richt zich op verschillende aspecten van on-page SEO, waaronder inhoud, metatags, afbeeldingen en interne linkstructuur. De inhoud van de website wordt geoptimaliseerd om zoekwoorden te bevatten die verband houden met het aangeboden product of de aangeboden dienst. META-tags, zoals titel en beschrijving, worden bijgewerkt met trefwoorden die relevant en aantrekkelijk zijn voor gebruikers van zoekmachines.


Afbeeldingen worden geoptimaliseerd voor snelheid en zoekwoorden worden toegevoegd aan het afbeeldingsbestand en de alt-tekst. Verder zal de update ook gericht zijn op conversie-optimalisatie. Dit betekent dat er aanpassingen aan de website worden gedaan, zodat bezoekers makkelijker kunnen navigeren en sneller kunnen vinden wat ze zoeken. Dit vergroot de kans dat websitebezoekers converteren naar klanten. Dit kan bijvoorbeeld door een duidelijke call to action toe te voegen, de lay-out te optimaliseren en de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren.

"Ga voor een hogere klantenstroom!"

We automatiseren uw reviewaanvragen!

Reviews zijn van onschatbare waarde voor de autoriteit en online reputatie van jouw website en Google Mijn Bedrijfsprofiel. Gelukkig hebben wij een fantastische oplossing waarmee het nooit eenvoudiger is geweest om reviews te verzamelen voor jouw bedrijf.

Onthoud dat positieve reviews een grote rol spelen in hoe jouw bedrijf wordt waargenomen door potentiële klanten. Als iemand een geweldige ervaring heeft gehad met jouw product of dienst, is de kans groot dat anderen hetzelfde zullen doen.

Ons systeem zorgt voor een volautomatische stroom van reviews door een e-mail te sturen naar al jouw klanten waarin we vragen naar hun mening over jouw bedrijf. Het is een geautomatiseerd proces waarbij jij alleen de naam en e-mailadres van de klant hoeft in te vullen, en zij automatisch een e-mail ontvangen met een uitnodiging om een review te schrijven over jouw bedrijf. Zo eenvoudig is het!

Het enige wat jij hoeft te doen is de e-maillijsten bij te houden en met jouw klanten te communiceren om hen aan te moedigen een review achter te laten. Wij zorgen voor de rest!

"Wij zorgen ervoor dat elke review die je ontvangt een passende reactie krijgt, zodat Google kan zien dat jij actief communiceert met je klanten"

Citation Management

Wij bieden een unieke service aan waarmee we jouw onderneming lokale citation management aanbieden. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat jouw bedrijf op 30 populaire lokale platformen wordt vermeld, zodat potentiële klanten jou gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar een bedrijf zoals het jouwe.

Google is steeds gericht op het geven van de juiste informatie aan de juiste mensen op de juiste plek. En de online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker voor lokale bedrijven. Door jouw bedrijf op verschillende platformen te vermelden, geven we aan Google aan dat jij een serieuze ondernemer bent en dat je samenwerkt met andere platformen om jouw bedrijf te laten groeien. Dit zorgt voor nieuwe klanten en versterkt je online aanwezigheid.

Daarom hebben wij besloten om dit te integreren in onze pakketten, omdat we geloven dat lokale SEO steeds belangrijker wordt en we jouw bedrijf willen helpen om zichtbaar te zijn op de juiste plekken. Wij zorgen er voor dat jij overal gevonden wordt, waardoor jij meer klanten aantrekt. Dit zorgt voor een groei van jouw onderneming. En jij kunt je concentreren op het runnen van je bedrijf. Laat ons jouw online zichtbaarheid versterken!

maandelijkse rapporten en gesprekken over ontwikkeling

Maandelijkse evaluatie

Wij begrijpen het belang van transparantie en het regelmatig bijhouden van de vooruitgang van jouw website. Daarom zullen wij maandelijks een rapport naar je sturen waarin we de resultaten van de afgelopen maand bespreken. Hierin zullen we inzicht geven in de verkeersstroom, conversiepercentages en andere belangrijke gegevens die van invloed zijn op de prestaties van de website.

Daarnaast zullen we maandelijks een gesprek houden waarin we de ontwikkelingen van de afgelopen maand bespreken en onze plannen voor de komende maand delen. Hierdoor kunnen we samen de vooruitgang van het project monitoren en aanpassingen maken waar nodig.

Wij geloven in de kracht van meten en weten en daarom zullen we continu meten en analyseren om zo de groei van jouw onderneming te maximaliseren. Onze professionele team zal samen met jou werken aan de optimalisatie van jouw website en zoekmachineoptimalisatie om zo de zichtbaarheid van jouw website te verhogen en de prestaties te verbeteren. We zullen samenwerken aan het creëren van kwalitatieve inhoud, het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en het aanpassen van de technische aspecten van de website. Onze focus zal liggen op het verhogen van de conversie, het verkrijgen van meer bezoekers en het verbeteren van de online reputatie van jouw onderneming.

We begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom zullen we samen met jou een op maat gemaakte strategie ontwikkelen om jouw specifieke doelen te bereiken. We zullen regelmatig overleggen en samen beslissingen nemen om de groei van jouw onderneming te versnellen.