Bakker Breda Bakery Café Kottier

Bakery Café Kottier

Bakery Café Kottier is een passievolle bakkerij die ooit met een zaakje begon en nu drie heel goed lopende filialen heeft hier in Breda. Er zijn twee verschillende soorten bakkers. Bij de een kun je alleen brood en banket halen en wordt je meteen weer de deur uitgezet. Bij de andere kun je ook broodjes en gebakjes halen en kun je die aan een gezellig tafeltje ook binnen nuttigen. Bakery Café Kottier staat niet alleen bekend om superlekker brood, maar staat ook bekend om zijn heerlijke broodjes die je met een kopje thee, een verse jus of iets anders kun nuttigen in of bij de zaak. 

Harold Kottier wist al heel jong dat die een bakker wilde worden. Hij wist nooit of zijn droom werkelijkheid zou worden, maar op zijn vijfentwintigste kwam er een bijzondere kans op zijn pad. Hij kon namelijk een bestaande bakker overnemen en dat heeft hij dus ook gedaan! 

Nu nog steeds probeert hij met zijn team en zijn drie filialen ervoor te zorgen dat ze echt en ambachtelijk brood in de schappen leggen. Het is oprecht betaalbaar en lekker brood wat met passie is gebakken. Ik ben persoonlijk heel blij dat we deze ambachtelijke ondernemer een mede Breda bewoner mogen noemen. 

Ze hebben drie verschillende filialen: 


Reactie plaatsen