Rodeo Eindhoven

Rodeo Eindhoven

Bij Rodeo Eindhoven voel je je meteen thuis zodra je binnenstapt, dankzij de ongedwongen, warme en gastvrije sfeer van Latijns-Amerika. Onze gedreven medewerkers serveren mooie, verse producten van hoge kwaliteit met passie. De achtergrondmuziek van salsa, merengue en bachata zorgt voor de ultieme beleving en zorgt ervoor dat je je even op vakantie waant in eigen land.

Al onze rodeo medewerkers heten je van harte welkom en wensen je een hele fijne avond. Met gepaste trots mogen we zeggen dat Rodeo inmiddels een begrip is geworden en volgens onze trouwe gasten zelfs een verslaving. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Bij Rodeo Eindhoven zijn we trots op onze Latijns-Amerikaanse roots en proberen we deze sfeer in ons restaurant te creƫren. We willen dat onze gasten zich helemaal thuis voelen en dat ze een onvergetelijke ervaring beleven tijdens hun bezoek aan ons restaurant.

Onze menukaart biedt een ruime keuze aan lekkere gerechten, van traditionele Latijns-Amerikaanse gerechten tot burgers en salades. We maken gebruik van verse, hoogwaardige producten en bereiden alles met veel liefde en zorg. Onze bar biedt een ruime selectie aan dranken, van cocktails tot koffie en thee.

Naast het serveren van lekker eten en drinken, willen we ook graag onze gasten vermaken. Daarom hebben we regelmatig live muziek en andere entertainment, zoals salsa- en bachata-workshops. Zo kun je niet alleen genieten van onze gerechten, maar ook leren dansen terwijl je in een ongedwongen en gezellige sfeer geniet van een avond uit.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in Rodeo Eindhoven en laten je graag kennis maken met onze unieke sfeer en lekkere gerechten. Laat je verrassen door de charme van Latijns-Amerika en het vakantiegevoel in eigen land!

Reactie plaatsen