Hoe doe je de boekhouding?

Zet een vaste klantenstroom op die constant nieuwe klanten genereert voor je bedrijf

"We maken een pagina op ons platform waarop we je bedrijf promoten en zetten deze op een door je doelgroep veel gezochte zoekterm op de eerste plek in Google."

Ranken in Google 

De pagina is erop gemaakt dat die gaat ranken op een specifiek zoekwoord en we werken constant aan SEO tot de pagina op het eerste zoekwoord staat!

Neuromarketing

De pagina is zo ingericht dat de bezoeker je bedrijf gaat zien als de expert die de bezoeker nodig heeft. Bezoekers worden dus zo goed mogelijk geprikkeld om klant bij je te worden.

Online Sales

Je zet hiermee een vaste klantenstroom op die ervoor zorgt dat je bedrijf constant nieuwe klanten binnen krijgt.

Laat je ook zoveel omzet liggen?

Onderzoek wijst uit dat er heel veel mensen zijn die zoeken in Google naar wat je bedrijf te bieden heeft. En je weet waarschijnlijk al op welk zoekwoord dat is en hoeveel er op gezocht wordt. 

Het probleem is alleen dat je een heel snelle, SEO ingerichte en populaire website moet hebben om boven in Google te komen op het zoekwoord. 

Je website even SEO in laten richten en je krijgt honderden bezoekers... toch?

Nee, veel website-eigenaren staren zich blind op het vergroten van de bezoekersstroom door te proberen te ranken met een simpele website. Maar wanneer je website geen professionele website is van €5.000+ en daardoor weinig of geen klanten oplevert is dat verspilde moeite.

De website moet tegenwoordig een heleboel content bevatten, moet perfect snel zijn, de code moet goed leesbaar zijn voor Google en de website moet veel besproken zijn over heel het internet. Als dat alles goed zit dan moet je website ook nog eens effectief bezoekers omzetten naar klanten. Dit alles samen kost duizenden euro's wat veel lokale ondernemers niet hebben liggen. 

We werken al jaren aan onze website en we hebben dit allemaal gedaan zodat ondernemers artikelen kunnen plaatsen die snel ranken in Google. Je hoeft dus niet meer zelf duizenden euro's te investeren in het perfect maken van je website, maar kan in plaats daarvan voor een paar tientjes gebruikmaken van onze website en zo makkelijk ranken op een zoekwoord en daarmee je bedrijf promoten. 


"De kleinste details kunnen het verschil maken tussen binnen een maand gevonden worden op een zoekwoord of over drie jaar." 

Plaats een artikel op onze website als klantenmachine 

Je online marketing moet geen statisch visitekaartje zijn maar een ‘marketing machine’ die iedere maand (volautomatisch) nieuwe leads en klanten oplevert en jou als ondernemer vrij maakt van je business.

Het grote geheim achter het succes van onze eigen websites is dat Google onze artikelen snel opneemt in Google en snel laat ranken. Onze website is in de ogen van Google perfect en heeft al een grote autoriteit en al heel veel bezoekers

Hierdoor halen wij steeds meer resultaat voor de ondernemers die artikelen hebben op ons platform. 

Wanneer een ondernemer een promotie pagina laat maken en plaatsen op onze website door ons heb je de volgende voordelen: 

  • De website heeft al veel bezoekers dus je pagina krijgt meteen bezoekers
  • De pagina is gericht op één zoekwoord waar je doelgroep veel op zoekt 
  • De pagina en heel onze website is SEO technisch perfect ingericht 
  • We plaatsen maandelijks nieuwe blog artikelen ter promotie van je pagina! 
  • De pagina zet bezoekers effectief om tot klanten 
  • De pagina is de perfecte klanten marketing machine voor iedere lokale ondernemer


Wil jij met je bedrijf gevonden worden in Google en wil je die mensen automatisch omzetten tot klanten? 

Mijn pagina leverde mij de eerste maand al meer dan €800 omzet op. Zeker een aanrader dus!

Daan de Wal

We gaan je bedrijf laten ranken op je meest gewilde zoekwoord! 

Dit is hoe het in zijn werk gaat

conversie-webshop-verhogen

We schrijven een pagina gericht op je zoekwoord 

Om op een bepaald zoekwoord gevonden te worden is er veel wat er moet gebeuren. We verwerken je zoekwoord in de afbeeldingen, titel, de teksten en de tussenkopjes. Op deze manier weet Google meteen op welk zoekwoord de pagina gevonden moet worden. 
seo-vriendelijk-webdesign

We promoten je bedrijf op de pagina 

Op de pagina zetten we je bedrijf weg als de beste oplossing voor het probleem wat de klant mogelijk heeft. De gehele pagina is zo goed mogelijk ingericht om mensen contact op te laten nemen met je bedrijf of om langs te gaan bij je bedrijf. Op deze manier is de pagina dus een oprechte volautomatische klanten machine. 

We schrijven actief blog artikelen waarin we verwijzen naar je pagina 

We schrijven actief content die doorverwijst naar je pagina, zodat je pagina sneller gaat ranken en zodat je nog meer pagina's hebt waar je op gevonden wordt. Zo groeit je bereik en groeit onze website. 
conversie optimalisatie tips

We werken actief aan de promotie van je pagina 

We gaan je pagina promoten door samenwerkingen aan te gaan met andere websites die linkjes gaan plaatsen op hun website die verwijzen naar je pagina. Levert direct resultaat op, maar levert ook een beter resultaat op in de zoekmachines! 
responsive-website-laten-coderen

We delen je pagina op sociale media

Naast dit alles delen we ook je pagina op sociale media zodat je nog sneller bezoekers en klanten genegeerd met je pagina. We willen zeker weten dat je extreem winstgevend samenwerkt met ons!!

€ 100,-
€ 30,- per maand

Een pagina die constant klanten oplevert

  • Wil je een vaste stroom van klanten in je bedrijf?
  • Wil je meer leads, klanten en omzet genereren?
  • Ben je klaar om je niet meer druk te maken om je omzet?


Dan is dit het beste wat je nu kunt doen voor je onderneming!