Mobiele Meubelstomerij Groningen

Wil je meubels, banken, auto interieur of tapijten laten reinigen in Groningen? Klik dan op de knop hieronder om naar de website te gaan van de Mobiele Meubelstomerij!
Meubelstomerij Groningen

Meubelstomerij in Groningen

Bent u op zoek naar een service in  Groningen die uw favoriete meubels en interieur kan opfrissen, uw matrassen en tapijten hygiënisch schoon wilt houden, dan is Mobiele Meubelstomerij iets voor u!


 We komen naar u toe in Groningen om al uw meubels, matrassen en tapijten professioneel en milieuvriendelijk te reinigen. Onze geavanceerde machines en milieuvriendelijke producten verwijderen zichtbaar vuil. Het zorgt voor een dieptereiniging die niet alleen onzichtbaar vuil en geurtjes verwijdert, maar ook stof verwijdert, mijten, bacteriën en virussen. Hierdoor zien je meubels en interieur er weer als nieuw uit.

Ook voor caravanmatrassen, camperkussens en bootkussens bent u bij ons aan het juiste adres. Zorg voor een frisse en hygiënische omgeving, waar u ook bent. Je hoeft dus niet meer de deur uit om je meubels op te knappen.

"Laat uw meubels en interieur weer stralen met Mobiele Meubelreiniging!"

 Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele meubelreiniging. Breng uw favoriete meubels, matrassen en tapijten weer als nieuw. We horen graag van u!

Meubelstomerij Groningen

Hoe gaat de Mobiele Meubelstomerij in Groningen te werk?

"Kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid is hetgeen wat belangrijk is bij deze klus!"

De Mobiele Meubelstomerij van Groningen biedt een uitstekende oplossing voor wie zijn meubels, matrassen en vloerbedekking grondig wil reinigen. Het proces begint met een grondige reiniging van het oppervlak met een professionele stofzuiger. Vervolgens bewerken we de zichtbare plekken voor.


De voorbehandeling bestaat ook uit het stomen van de meubels, kussens of tapijten op ongeveer 180°. Deze hoge temperatuur doodt 99,99% van alle huisstofmijten, virussen, bacteriën, schimmels en andere ziektekiemen. Stomen neutraliseert ook nare geurtjes.


De basisbehandeling is dieptereiniging. De modernste stoomstraalextractie spuit water en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen diep in de stof. De zuigmond zuigt door middel van vacuümkracht opgelost water en stof uit de stof. De meeste vlekken zijn na deze behandeling al verdwenen. Hardnekkige vlekken kunnen intensief worden nabehandeld.


Impregnatie kan worden gekozen voor extra bescherming tegen externe verontreiniging. Er wordt een speciale stofcoating met antifouling en waterafstotende eigenschappen aangebracht.


Na het reinigen worden de meubelen direct gedroogd. Droogtijden variëren van enkele minuten tot 30 minuten, afhankelijk van de behandelingsintensiteit, ruimte, vochtigheid en luchtcirculatie. Alle schoonmaakproducten van Stomerij Mobiel Meubilair zijn zeer krachtig en tegelijkertijd 100% milieuvriendelijk en onschadelijk voor mens en dier.


Kortom, de Mobiele Meubelstomerij van Groningen reinigt meubelen, matrassen en tapijten grondig met behulp van hoogwaardige machines en milieuvriendelijke producten. Na behandeling weer hygiënisch schoon als nieuw!