Waarom constant posten op Google Mijn Bedrijfsprofiel?

Waarom is het belangrijk consequent te posten op je Google Mijn Bedrijfsprofiel?

Het is belangrijk om consequent actief te blijven en post te plaatsen op je Google Mijn Bedrijfsprofiel omdat dit kan helpen om je bedrijf beter gevonden te laten worden door potentiële klanten. Wanneer je regelmatig post op je Google Mijn Bedrijfsprofiel, laat je zien dat je actief bent en up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen in je bedrijf. 

Dit kan ervoor zorgen dat mensen meer vertrouwen hebben in je bedrijf en eerder geneigd zijn om met je in zee te gaan. Daarnaast kan regelmatig posten op je Google Mijn Bedrijfsprofiel ook helpen om je bedrijf beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google. Google geeft de voorkeur aan bedrijven die actief zijn op het internet en die regelmatig nieuwe content plaatsen, omdat dit aantoont dat je serieus bent over je bedrijf en up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen. 

Tot slot kan regelmatig posten op je Google Mijn Bedrijfsprofiel ook helpen om in contact te blijven met je doelgroep. Als je regelmatig nieuwe post plaatst, zullen mensen meer geneigd zijn om je profiel te volgen en zullen ze op de hoogte blijven van wat er bij je bedrijf gebeurt. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en loyale klanten. 

Al met al is het dus belangrijk om consequent actief te blijven en post te plaatsen op je Google Mijn Bedrijfsprofiel, omdat dit kan helpen om je bedrijf beter gevonden te laten worden door potentiële klanten, om je bedrijf beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google en om in contact te blijven met je doelgroep.

Als je ons de content wekelijks wilt laten posten, dan kan dit al voor slechts €50 per maand. Dit is inclusief de post schrijven en een geoptimaliseerde afbeelding toevoegen die we zelf designen. Neem contact met ons op bij interesse!

Reactie plaatsen