Wat is de missie van ons team?

Onze missie bij Marketingvrij is om de beste SEO-oplossingen aan te bieden die resultaatgericht zijn en die rekening houden met de specifieke behoeften van onze klanten. Wij geloven in de kracht van samenwerking en willen dat iedereen op de juiste manier geholpen wordt.

Wij zien onze klanten als partners en samen vormen we een team om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Onze focus ligt op het leveren van kwalitatieve diensten, gebaseerd op eerlijkheid en transparantie. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een onberispelijke reputatie door onze klanten tevreden te stellen met uitstekende resultaten en een superieur klantcontact.

De eigenaren

Ferhat Karasahin - Eigenaar

Projectmanager/Contentspecialist

Check profiel

Kris Baudoin - Eigenaar

Strategiespecialist

Check profiel

Ferhat Karasahin

Projectmanager/Contentspecialist

Ferhat Karasahin is de projectmanager en contentspecialist bij Marketingvrij. Als zeer ervaren professional is hij verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van projecten en zorgt hij ervoor dat ze op tijd en binnen budget worden voltooid. Ferhat is een expert op het gebied van content en weet precies hoe hij waardevolle en effectieve inhoud kan creëren die aansluit bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Wanneer u onze partner wordt, is Ferhat uw aanspreekpunt. Hij verzorgt het project van A tot Z en zorgt ervoor dat uw specifieke behoeften worden begrepen en gerespecteerd. Ferhat is altijd beschikbaar om u te ondersteunen en antwoord te geven op uw vragen. Hij is toegewijd aan het waarborgen van een soepele en efficiënte communicatie en het creëren van een productieve en samenwerkende omgeving.

In het algemeen is Ferhat een gepassioneerd en resultaatgericht professional die zich toewijdt aan het helpen van onze klanten bij het realiseren van hun zakelijke doelen. 

Kris Baudoin

Strategiespecialist

Kris Baudoin is de strategiebepaler en specialist in SEO conversieoptimalisatie en content bij Marketingvrij. Als ervaren professional heeft hij een scherp inzicht in de behoeften van ondernemers en weet hij precies hoe hij de juiste strategieën kan bepalen om hen te helpen bij het realiseren van hun zakelijke doelen.

Als eerste aanspreekpunt bij Marketingvrij is Kris de persoon die u te spreken krijgt wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten. Hij luistert naar uw specifieke behoeften en helpt u bij het bepalen van de beste aanpak voor uw onderneming. Met zijn unieke combinatie van kennis en ervaring is Kris in staat om snel inzicht te geven in de mogelijkheden voor uw onderneming en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Kris is toegewijd aan het creëren van waardevolle en effectieve SEO-strategieën die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Hij is altijd beschikbaar om u te ondersteunen en antwoord te geven op uw vragen. Bovendien is Kris toegewijd aan het waarborgen van een soepele en efficiënte communicatie en het creëren van een productieve en samenwerkende omgeving.